Kapoenen

Leeftijd: 
6 tot 8 jaar

Toffe spelletjes, vele vriendjes en vriendinnetjes en altijd ambiance verzekerd. Dit is wat je elke zondag kunt verwachten bij de kapoentjes.

De vergaderingen gaan door tussen 14 en 18 uur op het terrein. Aan variëteit en fantasie komen de leiding van deze tak zeker niet te kort, zo is een ladder een toren en een doos een flitsend ruimteschip, de leiding zijn boze piraten, rare marsmannetjes of zotte wielertoeristen. Het terrein is de ruimte, het slagveld of de woestijn… het kan allemaal.

We houden jullie kindjes creatief bezig met knutselen, kringspelletjes … Wat wij de jongens en de meisjes vooral proberen meegeven is sociaal engagement weg van de schoolse druk. Ontspanning verzekerd!

Tot binnenkort hopelijk!!!!!

Je kan ons bereiken op kapoenenleiding@sintbernadette.be

Foto's van onze activiteiten vind je op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/Scouts-Sint-Bernadette-Bernie/61040208354...

!!BELANGRIJK!!

Het grote succes van de jeugdbewegingen dezer dagen heeft nu ook bij ons gezorgd voor een ledenstop in onze jongste tak. Wij leggen de limiet op 50 kapoenen opdat de kwaliteit van onze scoutsvergaderingen op zondag niet in bedreiging zou komen. 

Nieuws

Beste scoutsvrienden,

Het is bijna zo ver: het nieuwe scoutsjaar komt er aan!

Jeugdbewegingen zijn populairder dan ooit en dat voelen ook wij aan ons aantal nieuwe leden! Maar liefst 60 kinderen stonden te popelen om volgend jaar bij ons naar de scouts te komen.

Beste vrienden van Bernie,