Praktische Informatie

Vertrek donderdag 3 juli 2014

We spreken donderdag 3 juli om 6u45 af aan het station Gent-Sint-Pieters. Daar nemen we de trein richting Brussel-Zuid waar we om 8u52 de Eurostar richting London St. Pancras nemen. Eens aangekomen in de Britse hoofdstad nemen we een trein om 11u10 (plaatselijke tijd!) richting Bangor, Noord-Wales.

Na een overstap in het station van Chester komen we om 14u35 aan in Bangor waar we vervolgens een bus zullen nemen naar het nabijgelegen stadje Llanberis. Hier zullen we dan voor een eerste keer onze tenten op Britse bodem opslaan en begint onze trektocht!

Voor de eerste dag nemen jullie ook een lunchpakket mee aangezien we de fouriers pas tegen de avond zullen zien. Uiteraard verwachten we jullie in perfect uniform.

Aankomst donderdag 17 juli 2014

Nadat we er twee geweldige weken hebben opzitten, keren we jammer genoeg terug huiswaarts. Op donderdag 17 juli om 19u34 nemen we opnieuw de Eurostar van London St. Pancras naar Brussel-Zuid waar we om 22u38 aankomen. Na het nemen van een laatste trein zullen we rond 23u30 aankomen in het station Gent-Sint-Pieters.

Documenten

Om mee te kunnen op dit geweldige kamp zijn er natuurlijk enkele documenten nodig. Zo heb je een attest nodig waarin je ouders aangeven dat jullie met ons mee mogen naar het buitenland. Dit kan je krijgen bij je gemeente. Daarnaast vragen we ook ons een kopie van je identiteitskaart en de ingevulde medische fiche te bezorgen. Deze werd eerder al doorgemaild en is terug te vinden in de facebookgroep. Vul ook het online formulier in zodat jullie gegevens up-to-date zijn.  De link hiervan werd ook doorgemaild en kan je wederom terugvinden op facebook. Ook een Europese ziekteverzekeringskaart, gegevens reisbijstand, ... neem je mee.