Dagboek

Donderdag 3 juli 2014:

Goed aangekomen. Tenten zijn opgezet. Weer valt beetje tegen, maar morgen zou het al wat beteren.
De sfeer zit goed :)

Zaterdag 5 juli 2014:

Gisteren was een heel regenachtige dag. Planning daarom aangepast, gewandeld rond het meer van Ilanberis en bezoek gebracht aan het Slate museum en ruïnes van kasteel. Vandaag wordt het eindelijk wel zonnig en zullen we Mount Snowdon beklimmen. 

Maandag 7 juli 2014:

Alles gaat goed hier in Wales. We houden vandaag een rustdag aan een plaatselijk meer. Gelukkig is het ook de voorbije twee dagen mooi weer geweest. Helaas hebben we niet veel bereik met de telefoon. Van zodra dit betert zullen we meer van ons laten horen!

Dinsdag 8 juli 2014

Vandaag hebben we een mooie dag achter de rug en hebben we gestapt van Lynn Gwynant naar Bedgellert. Iedereen stapt goed door en alles is nog steeds in orde. De derdejaars beginnen deze avond aan hun overlife.

Vrijdag 11 juli 2014

Het zwaarste gedeelte van onze trektocht zit er op na drie dagen stevig door te stappen langs de kustlijn. Gelukkig maar, want alle Givers zijn heel moe. (en de leiding eigenlijk ook een beetje) We houden nu twee rustdagen vooraleer we doorreizen. Het zonnetje is nog steeds present en het beloven twee mooie dagen te worden.

Zaterdag 12 juli 2014

Helaas is het een beetje mistig vandaag in Abersoch (kuststad) waar we onze eerste rustdag houden. Maar het kan de pret zeker niet bederven. Morgen voorspellen ze alweer 23 graden en zonnig weer. 

Zondag 13 juli 2014

Vandaag was het een super mooie dag die we aan het strand gespendeerd hebben, tot groot genoegen van iedereen. Morgen vertrekken we weer richting Bangor, met een tussenstop in Caernarfon. Vandaag zijn ook de laatste totemopdrachten uitgedeeld aan de laatstejaars.

Maandag 14 juli 2014

Vandaag hebben we Caernarfon Castle bezocht. Fascinerend, want prins Charles is hier tot Prince of Wales gekroond. Vanavond reizen we nog wat verder richting Bangor, vanwaar we morgen de trein richting London nemen. Daar wacht ons de apotheose van ons buitenlands kamp.