Spaghettiavond 5 maart 2016

Ook dit jaar zullen jullie door de Wolo’s, Jojo’s en Leiding een hele avond lang verwend worden op onze spaghettiavond. Op die avond kan u genieten van heerlijke, zelfgemaakte spaghetti (al dan niet vegetarisch), een spetterende inkleding, een gezellige sfeer en fantastische tombolaprijzen! Redenen genoeg om te komen dus. Wij verwelkomen jullie dan ook graag talrijk!

-Praktisch-
Zoals elk jaar kan u onze heerlijke spaghetti komen proeven in twee shiften: de eerste shift om 18u00, de tweede shift om 20u00. 
Voor onze spaghetti à volonté betaal je als kind 8 euro en als volwassene 12 euro. 
Hierna kan je nog extra napraten en genieten van een dessertje en drankje in onze bodega.

-Tekenwedstrijd-
Na het succes van vorig jaar, organiseren we ook dit jaar weer onze tekenwedstrijd. Ben jij een geboren tekentalent? Maak dan snel een mooie tekening over de spaghettiavond en geef die af aan jouw leiding. Wat kan je winnen met deze wedstrijd? De mooiste tekening wordt door de leiding uitgekozen en zal op de onderleggers van de spaghettiavond te zien zijn. Alle tekeningen zullen ook opgehangen worden zodat iedereen ze kan bewonderen. Aan de slag dus!

-Inschrijven-
Inschrijven doen we dit jaar met een onlineformulier: 
http://goo.gl/forms/zB4DnXzG6Q
Daar vul je alle gegevens in die nodig zijn. Als je wilt samenzitten zouden we graag hebben dat je per tafel inschrijft. Dit houdt in dat er 1 inschrijvingsformulier gemaakt wordt per tafel. De kaarten zullen op de avond zelf aan de kassa liggen, u kan ze daar cash betalen.

Voor vragen kan u altijd mailen naar woudloperleiding@sintbernadette.be ofjojoleiding@sintbernadette.be.